Horeca huren amsterdam centrum

Datum van publicatie: 13.01.2021

Verkocht onder voorbehoud. Bieden 14 okt. Ruime horecazaak in Amsterdam Oost.

Met het oog op de uitbreidingsplannen van de Zuidas is dit een zeer aantrekkelijk vooruitzicht gezien de ligging direct aan de nieuwe entree van de metro op Station Zuid in Amsterdam.

Haarlem, Koningstraat 54, Noord-Holland. Bekijk meer Gezellig eetcafé in de Helmersbuurt. Bekijk meer Bekend eetcafé op toplocatie nabij Leidseplein.

Aanbod Selectie Horecabedrijven Bedrijfsonroerend goed Wat zoekt u? Ozkan Amsterdam. Het betreft een hoekpand met rondom grote ramen, welke nog grotendeels geheel naar eigen inzien in te richten is.

Te koop aangeboden inclusief complete inventaris, een bakkerij eethuis in amsterdam nieuw-west. Bekijk meer Vrij van overname: hoogwaardige horecazaak in de Bijlmer. Bezoek website 17 okt. App ontwikkelaar amsterdam of omgeving. Home Sitemap. Zeer verzorgde eetwinkel horeca huren amsterdam centrum de Kalverstraat met 4 bovengelegen appartementen.

Alkmaar, Hekelstraat 19, Noord-Holland. Allereerst hierbij sterkte aan jullie allen!
  • Tribes Amsterdam Zuidas Zuiderhof.
  • Het is mogelijk om middels het filter uw wensen aan te geven voor bijvoorbeeld koop of huur.

Voor meer aanbod kunt u zich nu inschrijven!

Riant restaurant aan toeristische straat in centrum Amsterdam. Adhoc Horecamakelaars heeft een ruim aanbod in horecapanden in Amsterdam. Het voorliggende plein, waar de Willemsparkweg over ga Bekijk meer Casco ruimte met horeca 3 bestemming op unieke locatie aan de Oostenburgergracht. Een eetcafé in de gezellige Pijp, een zakelijke ontmoetingsplaats in Amsterdam-Zuid of een restaurant in hartje centrum? De Wijde kapelsteeg verbind de drukke Kalverstraat met het Rokin.

Overname van een zeer gezellige en vooral goedlopende horecazaak in het centrum van Amsterdam, Noord-Holland. Bezoek website Eergisteren. Gerelateerde zoektermen, horeca huren amsterdam centrum.

De wasserij is volledig. De verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld uit, nabij metrostation De Pijp optie met woning, Raadhuisweg 10. Heiloo, betrouwbare bron, nabij Leidseplein waar vele toeristen komen. Complete horecaruimte aan de Albert Cuypmarkt!

Zoek in ons aanbod

Leuke mengformule aan de drukke Van Woustraat. Horecabedrijf met een zonnig terras op een drukke hoeklocatie in Amsterdam-Oost. Beste geïnteresseerde, bij deze staat eethuis han met complete inboedel nu turn-key ter overname aangeboden.

Bekijk meer Sfeervol restaurant met ruim terras nabij de RAI! Verzorgde horecazaak op vloerkleed haken rechthoekig in Amsterdam Zuid Type:.

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe objecten zodra ze aangeboden worden kunt u zich inschrijven als zoeker. Bekijk meer Restaurant op hoeklocatie aan Rembrandtpark. Hotel ; m 2 Horeca huren amsterdam centrum door: Van Tongeren Horecamakelaardij.

Uw horecamakelaar

Zo is er ook al sinds vele jaren een Biologische Snacksalon. Compleet restaurant midden aan de Kinkerstraat in Oud-West. Berichtnavigatie Page 1 Page 2 … Page 7 Volgende pagina.

Bekijk meer Goed lopende horecazaak op een horeca huren amsterdam centrum hoek met een ruim terras aan een park? Aangeboden ter overname: een groot restaurant van ruim m2 met 80 zitplekken en een workshopruimte.

Leuke mengformule aan de gezellige Beethovenstraat? Amsterdam 9 okt. Restaurant in hartje Amsterdam, aan de Utrechtraat? Bekijk meer Sfeervol restaurant met ruim terras nabij de RAI. Amsterdam 14 okt. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

MIJN HORECASITE

Bekijk meer Zeer fraai en verzorgd restaurant op een unieke locatie aan het Westerdok. Broodjeszaak ; m 2 Aangeboden door: Nieuwnederland Makelaardij. Op uitstekende locatie te koop een hedendaagse Croissanterie die al jaren lang uitstekend draai

Bezoek website Vandaag. Die alleen voor jouw bedrijf of opdracht te huur. Bekijk meer Pittoresk bekend restaurant middenin de Pijp.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 twins-toys.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |