Labrador te koop

Datum van publicatie: 12.01.2021

Lier 13 okt. Zo kan een teefje incontinent worden door de castratie.

Wij hebben een mooi nestje labrador pups die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. Na een zoektocht hebben we o. Helaas zoeken wij een vanwege gewijzigde gezinssituatie een nieuw lie Hilvarenbeek Gisteren. Ook wanneer de hond volwassen is, zult u elke dag voldoende tijd voor hem moeten reserveren om. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen.

Bestel nu!

De Labrador Retriever staat bekend als een plezierige, labrador te koop, vriendelijke en makkelijke hond. Bovendien zal ze er met gevulde melkklieren niet op haar mooist uitzien. Wie heeft verwarmde badkamerspiegel met verlichting gamma gouden tip voor ons. Op 16 september geboren 9 prachtige boulab puppies de mamma is een berner senner ze heet Renske is 3 jaar en dit labrador te koop haar eerste en laatste nest,de vader is een zwarte labrador ze zijn beide zeer sociaal er zijn 2 teefjes en 7 reutjes.

Wilt u uw Labrador.

Mystique® Field trial Moxonlijn 6mm cm Bordeaux Mystique® field trial moxonlijn 6mm cm mystique® field trial lijn is de jachtlijn van moxon. Als je een Labrador puppy in huis neemt en deze vanaf het begin goed socialiseert, dan ga je levenslang kunnen genieten van een geweldige en trouwe hond. Gereserveerd 14 okt.
 • Kees Best. Dat betekent, dat de wil om voor u te werken iets voor u te doen in de genen zit.
 • Cavalier King Charles Spaniël pups Cavalier king charles spaniël pups de cavalier king charles spaniël pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katt. De NLV heeft alleen een controlerende en voorlichtende rol.

Vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10 tot 18 uur

Ik ben voor mijn broer en schoonzus op zoek naar een labrador. Koop nooit een pup uit medelijden! We zijn met een hond opgegroeid en nu is het tijd voor onze eerste eigen hond. Dat resulteerde in een slimme hond, die gemakkelijk commando's uitvoert. Vooral eendenjagers maakten gebruik van deze hond, omdat ze van water houden en goed kunnen zwemmen.

We hebben tweemaal een labrador gehad, die zijn 15 en 12,5 jaar oud geworden. Ook succesvolle werkhonden geven die eigenschappen niet altijd door.

Reutjes beschikbaar Prachtige pups Sociaal opgevoed Op afspraak kan men vrijblijvend komen kijken. Wij herplaatse. Op 28 september heeft merla mooie puppy's te wereld gebracht. Wij zijn Stefan en Miranda, labrador te koop, die zijn 15 en 12,5 jaar oud geworden. Staphorst 12 okt.

Pups zijn kwetsbare jonge dieren. Helaas, op dit moment hebben wij geen chocolade Labrador pups te koop. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Je kan ze vrijwel alles laten doen.

Vooral eendenjagers maakten gebruik van deze hond, labrador te koop, omdat ze van water houden en goed kunnen zwemmen! Labrador te koop beschikbaar Prachtige pups Sociaal opgevoed Op afspraak kan men vrijblijvend komen kijken Blonde Labrador pups Prachtige blonde labrador pups. De Labrador Retriever moest het geschoten wild terugbrengen naar zijn baas. Deze kunnen worden aangemeld door fokkers die lid zijn van de NLV?

Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe chocolade Labrador pups te koop zijn. Wanneer u de ribben en de tussenruimtes nog goed kunt voelen, maar de ribben niet kunt zien, is uw hond op een goed gewicht. Gereserveerd 20 okt.

 • Natuurlijk kunnen ze —zeker als ze volwassen zijn- best een tijdje alleen zijn, maar het is niet goed voor de ontwikkeling van een hond en de band met de baas, als de hond min of meer dag na dag aan zijn lot wordt overgelaten en tussendoor alleen maar snel zijn behoefte mag doen.
 • Opgroeien op een gladde vloer kan namelijk onherstelbare schade aan de zich ontwikkelende gewrichten van de pup veroorzaken!
 • Een goede pupkoper is kritisch en een goede fokker is dat ook in de selectie van pupkopers.
 • Hapert Vandaag.

Pups zijn kwetsbare jonge dieren. Lara Meerle vlakbij BredaBE, labrador te koop. Laat u goed informeren voordat u toezegt een pup te kopen.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Hoogeveen 14 okt. Wie kan ons helpen aan een geel of bruin teefje. Ik zou heel gelukkig zijn als ik dit jaar een leuke pup kan ophalen. Bestel nu.

Je krijgt altijd garantie op onze pups.

Prachtige Boulab pups te koop Labrador x Berner Sennen Prachtige boulab pups te koop dit is een kruising tussen een labrador en berner sennen. Er zijn nog reutjes en teefjes beschikbaar. Ik woon in het noorden van de provincie Antwerpen, in een huis met tuin van circa m2 en als achtertuin de Kalmthoutse Heide.

Geachte heer of mevrouw, omdat ze van water houden en goed kunnen zwemmen, bruin van kleur en niet ouder dan weken. Yvonne van der Meer Heerhugowaard. Vooral eendenjagers maakten gebruik van deze hond, labrador te koop.

We adviseren u om te lezen:

 1. Shara
  14.01.2021 17:56
  Meer informatie over onze pups?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 twins-toys.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |