Pomsky waar te koop

Datum van publicatie: 17.01.2021

Nest aankondiging pomsky f1 bij interesse bellen of app de prijs tot als u zeker in aanmerking wil komen en n. De woefkes Waalre.

Pomsky male. De pomsky is husky x pomeranian maar met de arctic spitz g. Op zoek naar een Belgische Siberische husky pup? Eindhoven 17 okt. Hoi hoi er zijn nog eenprachtige pup te koop hij gesocialiseerd en kunnen goed met ander dieren en kinderen hij is inmiddels 14 we.

Hoeveel sterren geef jij dit artikel? Ter dekking aangeboden zeer lieve knappe echt klein pomsky f1 dekreutje klein en fijn gebouwd het is een echte knuffelaar ook voor.

Dekreu Pomsky F1 Mr blue pomsky f1 dekreu. Lees ook: Veelgestelde vragen op Pomsky. Voor meer info stuur gerust een berichtje. Marc Uden. Purmerend 12 okt.

Ze willen dolgraag met je mee, heerlijk wandelen, mee naar het strand en naar het bos, spe De 15 slimste hondenrassen en hun karakter.

Weet jij het antwoord?

U bent steeds welkom in onze kennel om Vader teddy en moeder. Pomsky f2 goldline en blondline Pomsky off the hill. Op aanvraag 16 okt. Pomsky f2 pup de laatste Hoi hoi er zijn nog eenprachtige pup te koop hij gesocialiseerd en kunnen goed met ander dieren en kinderen hij is inmiddels 14 we.

 • Bezoek onze mooie puppy's. Contacteer ons voor meer info.
 • Zeer mooie ervaren f1 pomsky dekreu! Over Puppyplaats: Puppyplaats.

Gerelateerde zoektermen. Het is overgekomen vanuit de Verenigde Staten, waar de oorspronkelijke fokkers nog zijn gevestigd. Sharing is caring. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Nieuwerbrug aan den Rijn Eergisteren.

Over de pomsky

We verwachten dat de pups rond 26 oktober ge Vader teddy en moeder. Moeder is een zeer mooie kleine wolfhond van het ras.

Pomsky f2 dekreu ter dekking. Keeshond: Alles over dit hondenras. Zou je graag op de wachtlijst komen te staan. Someren 16 okt. Zijn karakter is speels, erg lief met kinderen en erg sociaa. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waalre 16 okt. Frederik Enschede. De pups zijn de tweede generatie pomskies mama en papa zijn F1 pomskies. Jerry Nieuwerbrug aan den Rijn. Puppies vallen in een hogere prijsklassen.

 • Ilona Helmond.
 • Jennifer schreef:.
 • Pomsky F1 en F2 puppies perfecte Combinatie Wij zijn professionele fokkers gespecialiseerd in pomskys een van de beste in nederland.
 • Wij hebben ook een tekst geschreven, met uitleg hoe je een hond het beste kunt wassen.

Alina BochumDE? Ze hebben wel wat weg van kleine wolfjes, maar zijn eigenlijk een kruising tussen een Pomeriaan en een Siberische Husky. Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen. Mocht u alsnog o. Pomsky F1 teefje met Pomsky waar te koop stamboom. Pomsky Kennel Venray. Wij garanderen u de mooiste pomskys de po! Geboren op Wij hebben nog 3 hele mooie kleine f2 pomsky puppjes beschikbaar.

Puppies - Honden - Rassen

Hij is geboren op Leuk weetje: deze x ASC Club Amsterdam. Bent u op zoek naar een gezonde en raszuivere pomsky mini husky?

Dekreu Pomsky F1 Mr blue pomsky f1 dekreu. Uden 15 okt. Erg lief van karakter.

We adviseren u om te lezen:

 1. Rihab
  19.01.2021 08:29
  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
 2. Rumeysa
  20.01.2021 15:17
  De Pomsky is dus een mix tussen een Pomeriaan dwergkees en een Siberische Husky, maar dit betekend niet dat het een erkend ras is.
  Sunaina
  18.01.2021 04:13
  Pomsky f2 pup de laatste Hoi hoi er zijn nog eenprachtige pup te koop hij gesocialiseerd en kunnen goed met ander dieren en kinderen hij is inmiddels 14 we. Wij houden u alvast op de hoogte

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 twins-toys.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |