Best betaalde sporter ter wereld ooit

Datum van publicatie: 14.01.2021

Onder meer via een lucratieve deal met Diageo, die zijn naam verbond aan een nieuw whiskeymerk. Als we in Nederland denken aan duur betaalde sporthelden, dan denken we waarschijnlijk gelijk aan voetbal.

Cristiano Ronaldo voetbal — 94,64 miljoen euro. Onze landgenoot kreeg van de organisatie de prijs voor de superstrijdlust, met daarbij ook een aardig bedrag van 4. De lijst met de bestbetaalde sporters ter wereld wordt jaarlijks samengesteld door het Amerikaanse tijdschrift Forbes.

Volledig scherm. Federer kwam het afgelopen jaar tot ,3 miljoen dollar, omgerekend 95,5 miljoen euro, aan inkomsten. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes?

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Daarnaast had Woods ook genoeg tijd voor de nodige buitenechtelijke relaties die een einde maakte aan zijn huwelijk. Ook de Global Brands Group leverde de voetballer veel geld op door reclame te maken voor hun producten! Jouw Reactie, best betaalde sporter ter wereld ooit. Federer heeft de laatste jaren meerdere eigen bedrijven opgezet, waaronder atletenbureau TEAM8.

Dertien bedrijven betalen Federer tussen de 3 en 30 miljoen dollar om zich met de Zwitser te mogen associëren.
 • LA Dodgers-werper Clayton Kershaw 57ste is de enige baseballer die de top heeft gehaald.
 • Een voor ons onbekende golfer die een compleet zakenimperium opbouwde. De Argentijn tekende eind een nieuw 5-jarig contract bij de Catalanen.

Net binnen

Blijf je deze melding houden? Facebook 3 0 Whats App Mail 0 Mail 0. In deze podcast blikken wordt vooruitgeblikt op dé wedstrijd van het seizoen. Zo verdiende hij met een tour door Latijns-Amerika in november maar liefst ruim 15 miljoen dollar. Er staan geen Nederlanders in de top

 • De legendarische golfer is al sinds professioneel golfer, maar verdient zijn geld vooral met lucratieve marketingcontracten.
 • Richard Carapaz is de nieuwe leider en Jon Izagirre wint de rit.

Veel sporters verdienden minder dan vorig jaar vanwege het korten op de salarissen. Alles staat hem tegen in Parijs, waar hij vandaag in de eindstrijd tegen Novak Djokovic speelt! Nederland is niet vertegenwoordigd. Remco Tervoort? Grotendeels verdiend uit lucratieve sponsorcontracten. Een voor ons onbekende golfer die een compleet zakenimperium opbouwde.

Top 5 best gelezen

Volledig scherm. LA Dodgers-werper Clayton Kershaw 57ste is de enige baseballer die de top heeft gehaald. Van sportmarketing naar sportmerketing: "Neem het merk van de sport als vertrekpunt" Sportmarketing in zijn huidige vorm is op sterven na dood.

De Zwitser is voor de eerste keer in zijn carrire de bestbetaalde sporter ter wereld. Het afgelopen jaar resulteerde dat in een totaal van ruim 81 miljoen euro 92 miljoen dollar aan salaris. De jarige Messi heeft zijn toppositie voornamelijk te danken aan zijn vorstelijke salaris bij FC Barcelona. Deel dit bericht! Hoe kun je een digitale strategie inpassen in de sport.

Lionel Messi rijkste sporter ter wereld

Van sportmarketing naar sportmerketing: "Neem het merk van de sport als vertrekpunt" Sportmarketing in zijn huidige vorm is op sterven na dood. Zo verdiende hij met een tour door Latijns-Amerika in november maar liefst ruim 15 miljoen dollar. Hij haalde hiermee maar liefst miljoen dollar binnen het afgelopen jaar. Daarmee is hij de nummer 1 van deze lijst. Effecten coronavirus De effecten van het coronavirus zijn dit jaar al zichtbaar.

De lijst met de bestbetaalde sporters ter wereld wordt jaarlijks samengesteld door het Amerikaanse tijdschrift Forbes. Ook als u al wat ouder bent, kan een instap op de beurs - ja, nog achter zijn rivaal Cristiano Ronaldo.

Blijf ingelogd. De jarige Japanse verdiende het afgelopen jaar ruim 34 miljoen euro. Bekijk ook. Drentheball juni 14, Een NBA basketbalclub. De Argentijn is nu derde.

10. Shaquille O’Neal, $735 miljoen

Geen slechte investering. Het laatste sportmarketingnieuws: adidas onderzoekt verkoop Reebok In de week waarin Nederland, Duitsland en België aangaven samen het WK Vrouwen in te willen organiseren, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. De drie kregen het resultaat van hun test ruim voor de training van namiddag 16u en kwamen niet naar de club, maar gingen meteen in quarantaine.

Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten. Blijf ingelogd. Tennisster Naomi Osaka 33,71 miljoen euro is dan weer de best betaalde sportvrouw ter wereld.

We adviseren u om te lezen:

 1. Tesse
  16.01.2021 00:57
  Daarnaast wordt de beste tennisser aller tijden rijkelijk betaald voor zijn deelname aan verschillende tennistoernooien. De Zwitser incasseerde het afgelopen jaar, mede dankzij een nieuwe kledingdeal met Uniqlo, maar liefst 86 miljoen dollar van zijn sponsors.
 2. Rim
  14.01.2021 10:36
  De effecten van het coronavirus zijn dit jaar al zichtbaar. En dat voor 36 minuten boksen!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 twins-toys.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |