Contacten kopieren iphone naar samsung

Datum van publicatie: 14.01.2021

Deze werken volgens techmedia en gebruikers goed, maar zijn niet van WhatsApp en aanvaarden geen aansprakelijkheid als er iets misgaat met je WhatsApp gesprekken overzetten. Hoe je dit precies moet doen, leggen wij je uit in deze blog. Pak nu je Samsung-telefoon erbij.

Open de app store. Contacteer ons Veelgestelde vragen Configureer uw toestel Klantenzone. Registreer en betaal.

Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Een mogelijkheid hiervoor is om de foto's eerst naar je PC of Mac te kopieren via iTunes en dan vanuit daar weer naar de iPhone te kopieren.

Deze reservekopie bevat  al  je informatie. Je kunt een iPhone-back-up ook opslaan op je computer of laptop. Lees het artikel. Zo doe je dat. Bekijk alle Coolblue winkels.

  • Tik op het icoontje voor instellingen.
  • Selecteer je iPhone. Dit kan, maar helaas niet eenvoudig.

Voordat je begint met het overzetten van de data, check dan eerst dit: -       Is de wifi ingeschakeld op je Android-toestel? Tik op 'Contacten'. Je Samsung downloadt nu jouw gegevens uit je iCloud.

Je plaatst zo snel mogelijk je simkaart in het nieuwe toestel en komt tot de ontdekking dat je nu al je contacten kwijt bent. En wel…. Om relevante advertenties te tonen.

  • Selecteer wat je wilt downloaden naar je Samsung en druk op Importeren. Je hebt succesvol je contacten en andere gegevens overgezet van je iPhone naar je Samsung-telefoon!
  • Ook interessant voor jou?

Je contacten van iOS naar Android overhevelen begint met het synchroniseren van je iPhone-contacten. Zet hier alle gegevens die je van je oude iPhone of iPad wil meenemen aan. Bovendien zijn niet alle apps uit de App Store beschikbaar in de Play Store, de appwinkel van Android.

Ontsteking achter in wang 'Back-up' maken in Google Contacten aan door op het balletje te tikken. Dan ga je voor contacten kopieren iphone naar samsung Android-toestel, Motorola of Huawei. Het gevolg hiervan is echter wel dat je verschillende belangrijke contactgegevens kwijt bent. Al je iPhone-contacten staan nu ook in Google Contacten.

Apps overzetten van iPhone naar Android

Zodra je iCloud-kopie is gemaakt, volg je de volgende stappen om gegevens over te zetten van iPhone naar Samsung: Stop je simkaart in je nieuwe Samsung. Grote kans dat je de WhatsApp-app geïnstalleerd hebt op je iPhone. Over de auteur: René Dekker Mede-oprichter van Telefoonabonnement. Ook dan kun je met Smart Switch je gegevens makkelijk overzetten op je Samsung.

Daarom schakelen hoe langer hoe meer smartphonegebruikers over naar Android. Zo werkt dat:. Via de computer of laptop Je kunt een iPhone-back-up ook opslaan op je computer of laptop.

Volg ons op:. Hulp na aankoop van je smartphone.

We kunnen je al meteen geruststellen: dit gaat een pak sneller dan contacten overzetten. Dan ga je voor een Android-toestel, bijvoorbeeld een model van Samsung, Motorola of Huawei. Contacteer ons Veelgestelde vragen Configureer uw toestel Klantenzone.

Kies voor instellingen. Grote kans dat je de WhatsApp-app genstalleerd hebt op je iPhone. Een  iPhone  bewaart geen contacten en gegevens op de simkaart. Om toch zo snel mogelijk je vrienden en familie te kunnen bellen of Whatsappen begin je met alle contacten die je uit je hoofd kent n voor n handmatig toe te voegen. Dan staan al die bestanden op een server in Contacten kopieren iphone naar samsung en kan je eraan vanop gelijk welk toestel. Zet gegevens over van Android. Start de app, selecteer iOS-apparaat en druk op Start.

Het is wel zo makkelijk als je al je gegevens zoals contactpersonen, foto's en bestanden in één keer kan kopiëren. Je contacten van iOS naar Android overhevelen begint met het synchroniseren van je iPhone-contacten.

Gelukkig staan deze nog wel op mijn oude IPhone 5S.

Heel belangrijk. Je wisseling van iPhone iOS naar Android betekent dat je je apps opnieuw moet installeren. Als de back-up voltooid is, log je in op je Android-toestel en zie je dat de data automatisch gesynchroniseerd wordt. Hulp van een specialist in de winkel.

We adviseren u om te lezen:

  1. Dinanda
    17.01.2021 12:29
    Tik nu op je Google account. Of je KPN klant bent of niet.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 twins-toys.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |