Puppy jack russel kopen

Datum van publicatie: 12.01.2021

Een groot voordeel van een hond uit een asiel halen is dat je een hond in nood red. Teefje Super mooie unieke merle jack russel pup met het blue gen ze heeft een half blauw oog.

Prachtig jack  russel pups zoeken een huisje. Met deze vacht wordt ook aangeraden om de hond een aantal keren per jaar te laten plukken door een trimmer. Het zijn gezonde pups met hele lieve ouders! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Les chiots sont disponible de suite.

Toch is deze kleine jachthond voor actieve, energieke kinderen een goede speelkameraad. Amerikaanse Staffordshire Terrir pups Amerikaanse staffordshire terrir pups de amerikaanse staffordshire terrir pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen.

De Jack russel heeft een oneindigheid aan energie en zijn zeer intelligent, puppy jack russel kopen. Daarnaast zijn alle stamboomhonden in Nederland gechipt.

Een echte aanrader.

We vermoeden dat ze ofwel donkere choco tan zullen worden of black and tan.
 • Dit is een goed voorbeeld waar je absoluut geen Jack Russell moet halen.
 • Te koop Jack Russell pup. Dus mag het nest meteen verlaten.

Jack Russell pups te koop

Met 3 teefjes en 3 reutjes. Hondenpenningen van Puppyplaats. Unieke Jack Russel pup Merle kleur met het blue gen!! Unieke Jack Russel pup Merle kleur met het blue gen!!

Kasterlee Vandaag. Deze hond houdt van speeltjes en van spelletjes doen. Worden dagelijks ge

 • De pups worden samen met de mama zeer sociaal in huis Jack russel pup nog 1 reu beschikbaar.
 • Supermooie en sociale jack russell pups, zeer sociaal. De Wilp Eergisteren.

Een groot voordeel van een hond uit een asiel halen is dat je een hond in nood red! Beesd 21 okt. Laat je kleine Jack Russell pup hier dan zo vroeg mogelijk aan wennen. Meer weten over dit e-book.

Oud-Turnhout Vandaag.

Het land van herkomst is Engeland. Ondertussen kennen wij de Jack Russel ook als een liefdevol en aanhankelijk gezinshondje. Zie omschrijving Vandaag. Dogs Eersel.

Het is niet enkel ten gunste van jou! Vroomshoop Vandaag. Lieve jack russel pups black en tan, puppy jack russel kopen. Op aanvraag Vandaag. Vlaardingen Vandaag.

Bull Terrir pups Bull terrir pups de bull terrir pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al verlaten. Toch is het goed om eerst bij een paar punten stil te staan voor je een hond in huis haalt.

Over de Jack Russel

Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Jack Russell pup Mooie jack russell pup zoekt een baasje. Anne Eastermar. Jack russel pups jack black tan en 1 wit met zwart.

Vroomshoop Vandaag. Inge Steensel. In dit artikel vind je lang niet alle informatie over de Jack Russel Terrir, puppy jack russel kopen. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Jack Russel. De vader is een Jack Russel zie foto 8. Ben jij misschien n van die mensen die graag een hond in nood helpt.

De pup met het meeste wit is ee. Als je een Jack Russell bij een erkende fokker haalt, zal hij al gechipt zijn en de nodige vaccinaties al gehad hebben. Jack Russel pups tekoop over 3 weken Onze rocky zal over 3 weken haar nestje verwachten.

Het zijn 2 re ? Felicanis Kasterlee. Otterlo 14 okt.

We adviseren u om te lezen:

 1. Senn
  16.01.2021 18:19
  Bij dit ras hebben we ook te maken met een aantal erfelijke aandoeningen, waaronder twee verschillende oogafwijkingen.
 2. Tsjerk
  14.01.2021 23:33
  Annelies Pittem.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 twins-toys.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |