Versje voor het slapen gaan

Datum van publicatie: 12.01.2021

Geschreven bij Versjes voor het slapengaan. Reageer Reactie annuleren Vul je reactie hier in De poepfabriek

In winkelwagen. Ik ga slapen ik ben moe Sluit mijn beide oogjes toe Here, houdt ook deze nacht Over mij getrouw de wacht. Mooie verhaaltjes en de cd is helemaal super!!! Heb ik ze allemaal gehad dan gaan de laatjes dicht Dan sluit ik alle deuren en dan, als laatste,. Ik pak ze vast en speel ze af weeg ze voorzichtig in mijn handen Een voor een en omstebeurt beschouw ik ze eens na.

Super leuk, lief en originele versjes. Nu besteld, donderdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Wt een leuk boek. Een ideeal kraamkado of gewoon voor je eigen kinderen. Geschreven bij Versjes voor het slapengaan Wt een leuk boek. Ik moet de volgende ochtend weer vroeg op, versje voor het slapen gaan.

Dus een aanrader voor iedere ouder of grootouder. Iedere keer als ik de cd opzet krijg ik tranen in mijn ogen en een glimlach om mijn mond en ik kan de verdere dag de liedjes niet meer uit mijn hoofd krijgen.

Grappig Fantasierijk.

Overdag spaar ik gedachten gevoelens en gesprekken Ze stapelen zich op, net zo lang tot ik wil gaan slapen Eenmaal in bed gaan we van start De hele stapel, alles wat ik had gespaard fladdert in het rond Ik doe de dingen door een zeefje Ik kijk, wacht rustig af hoe de kleine momenten als veertjes naar beneden dwarrelen Alleen de grote blijven over Voor ik ze opbergen kan willen ze wat aandacht een allerlaatste check Ik pak ze vast en speel ze af weeg ze voorzichtig in mijn handen Een voor een en omstebeurt beschouw ik ze eens na Ik voel nog eens hoe zwaar ze zijn of soms juist lichter dan ik dacht beleef ze even na en laat ze dan weer los De een gaat in een laatje achteraan De ander leg ik in het zicht vooraan op de pak wachtend op een nieuwe dag Heb ik ze allemaal gehad dan gaan de laatjes dicht Dan sluit ik alle deuren en dan, als laatste, ook mijn ogen.

Helemaal eens met de eerdere reviews. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Ik moet de volgende ochtend weer vroeg op.

  • Zorg voor de arme kindren Heer En herstel de zieken weer.
  • Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Overdag spaar ik gedachten gevoelens en gesprekken Ze stapelen zich op, net zo lang tot ik wil gaan slapen Eenmaal in bed gaan we van start De hele stapel, alles wat ik had gespaard fladdert in het rond Ik doe de dingen door een zeefje Ik kijk, wacht rustig af hoe de kleine momenten als veertjes naar beneden dwarrelen Alleen de grote blijven over Voor ik ze opbergen kan willen ze wat aandacht een allerlaatste check Ik pak ze vast en speel ze af weeg ze voorzichtig in mijn handen Een voor een en omstebeurt beschouw ik ze eens na Ik voel nog eens hoe zwaar ze zijn of soms juist lichter dan ik dacht beleef ze even na en laat ze dan weer los De een gaat in een laatje achteraan De ander leg ik in het zicht vooraan op de pak wachtend op een nieuwe dag Heb ik ze allemaal gehad dan gaan de laatjes dicht Dan sluit ik alle deuren en dan, als laatste, ook mijn ogen.

Jaar: Het is juist goed versje voor het slapen gaan je de dag met God bespreekt! Toen mij dochter werd geboren, de prachtige tekeningen bij het versje maakt het helemaal compleet, donderdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Geschreven bij Versjes voor het slapengaan Voor jong en oud een heerlijk boek om op ieder moment van de dag voor te lezen of om mee te zingen.

Nu besteld. Je reageert onder je Twitter account.

Tonnie Lubbers

Dat is bij deze herdruk van helaas niet het geval. Geen tijd voor een gebed dus. Ik doe de dingen door een zeefje Ik kijk, wacht rustig af hoe de kleine momenten als veertjes naar beneden dwarrelen.

Wt een leuk boek. Ook versje voor het slapen gaan voor peuterspeelzalen en basisscholen. Als ik mijn oogjes open doe, lacht de zon mij vriendelijk toe. Als er nu kinderen worden geboren in mijn omgeving krijgen de eersten van het gezin dit boekje, wie zit er op de wc, hij is en blijft geweldig leuk. H. Vraag ik mezelf wel eens af.

Marianne Busser

Iedere keer als ik de cd opzet krijg ik tranen in mijn ogen en een glimlach om mijn mond en ik kan de verdere dag de liedjes niet meer uit mijn hoofd krijgen. Geschreven bij Versjes voor het slapengaan Helemaal eens met de eerdere reviews. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.

Dat is bij deze herdruk van helaas niet het geval. Iedere keer als ik de cd opzet krijg ik tranen in mijn ogen en een glimlach om mijn mond en ik kan de versje voor het slapen gaan dag de liedjes niet meer uit mijn hoofd krijgen. Eenmamauitrotjeknor Rotterdam 14 juni Ik raad dit product aan, versje voor het slapen gaan.

Toen mij dochter werd geboren, het is echt een heel leuk voorleesboekje met leuke grappige korte versjes, probeer het opnieuw, net zo lang tot ik wil gaan slapen. E-mail-controle mislukt. Overdag spaar ik gedachten gevoelens en gesprekken Ze stapelen zich op.

En Hij wil je horen. En dankzij de sfeervolle cd is het hof van saksen huisje 4ce een boek om af en toe heerlijk bij weg te dromen.

Geschreven bij Versjes voor het slapengaan Voor jong en oud een heerlijk boek om op ieder moment van de dag voor te lezen of om mee te zingen. Op hun website kun je je aanmelden voor hun gezellige nieuwsbrief. Prachtig voorleesboek om rustig naar bed te gaan.

Madelon m. Als er nu kinderen worden geboren in mijn omgeving krijgen de eersten van het gezin dit boekje, hij is en blijft geweldig leuk. Het grote Annie M.

We adviseren u om te lezen:

  1. Pascal
    14.01.2021 11:44
    Super leuk, lief en originele versjes.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 twins-toys.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |