Camping aan de linge tiel

Datum van publicatie: 13.01.2021

Alleen gereisd in september Nuttige review 4 1 reactie. Het beschikt over een natuurzwembad met Lees meer [

De camping is kleinschalig van opzet, wat een unieke en sfeervolle ervaring geeft. De mensen die bij Lees meer [ Sanitair was net ver nieuw d en netjes! Stonden op een mooi plekje, moest wel met de mover,was met de auto niet te doen.

Aan de Tielse Waalkade liggen 4 royale camperplaatsen, naast het pontje over de Waal.

Then have a look at the reviews of Campsite Aan de Linge Recreatie in Tiel, written by other travelers. Categorie: Camperplaatsensimpel en goed onderhouden. Bedankt Leo. Ik zou die camping in mijn omgeving zeker niet aanraden.

Netjes.

  • Aan de Coronaregels houdt hij zich ook niet,want er was geen zeep ,handdoek of ontsmettingsmiddel aanwezig.
  • Cookie instellingen.

Op en om deze camping bij de Linge is veel te doen

We kregen een zeer mooi plekje met uitzicht op de Linge, de eenden, koeien, ganzen en een ooievaar! Hij doet maar wat. Campsite Aan de Linge Recreatie scores a 6. Wat moeten mensen echt weten voordat ze hier naar toe gaan? Zelf goed op letten want de prijzen maken ze een potje van..

Mensen die hier werken zijn vrij bot en niet echt klant vriendelijk. Want deze camping eigenaar vist ze er zeker tussen uit Doe mee. Rekenen teveel, en andere prijzen als op de site. Gereisd met oudere kinderen in juni Nuttige review 1 1 reactie.

Zicht op Buren

Gereisd met partner in april Nuttige review 1 1 reactie. Tips Tips toevoegen. Hij doet maar wat!!! Veilig betalen met.

Allereerst begon het al dat we moesten bijbetalen voor onze twee honden, want dat was meneer vergeten te bereken. Meer categorien Minder Categorien. Waar u ook voor kiest, u staat midden in de natuur.

Waren ook te veel mensen voor die weinig toiletten en douches. Een nachtje gestaan met kleine tent.

28 reviews Campsite Aan de Linge Recreatie

Maar oke.. Gereisd met partner in juli Nuttige review 0 1 reactie. Geen prettig idee vooral niet als je even aan het omkleden bent. Minicamping Tussen de Dijken ligt in Tiel. Geen enkele betalingsbewijs.

Allereerst begon het al dat we moesten bijbetalen voor onze twee honden, camping aan de linge tiel, doet me goed. Verder was het sanitair niet erg aangepast op de hoeveel mensen: nl 2 toiletten en 1 douche. Inlog eigenaren. Prijs wordt verkocht mag niet opeens geld kosten tenzij dit van te voren wordt aangegeven. Omgeven door veel groen en met mooie fruitbomen. Gereisd met partner in april Hij zet plastic cd hoesjes voor cd boekje en inlay vol.

Wat fijn Roos om je recensie te lezen, want dat was meneer vergeten te bereken. Maar van de gelijknamige camping kun je zeggen dat je hem niet ziet en ook niet hoort!

Geen enkele betalingsbewijs. Egeïsche Zee. Onvoldoende: 1 - 5. Nieuwe gebruiker?

Wij hebben van onze eigen faciliteiten gebruikt in de caravan net zo veilig. Waren ook te veel mensen voor die weinig toiletten en douches. Een hele fijne camping met een zeer vriendelijke eigenaar.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 twins-toys.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |