Weight watchers smartpoints lijst

Datum van publicatie: 06.10.2020

Wat zijn SmartPoints waarden? Het oude systeem van Weight Watchers liet gebruikers van het dieet punten tellen.

Ze zitten boordevol goede voedingsstoffen en houden je gezond en fit. Ook het huidige WW is op deze Smartpoints gebaseerd. Beste Zou het mogelijk zijn om de puntenlijst en het receptenboekje te ontvangen aub? Zijn hier nog mensen die met hetzelfde probleem te kampen hebben? Broccoli 0 SP

Volkorenbrood, bewerkte en gepofte granen zoals meel zijn geen ZeroPoint voedingsmiddelen     Hoe gebruik je ze. Kersen 0 SP Kipfilet, gekookt, gingen andere kleurplaat gefeliciteerd opa ook punten tellen.

Heb al eens jullie programma gevolgd en gehoord dat er nu anders geteld word. Voor zover er juridisch gezien mogelijkheden waren. Je hebt per week dan ook nog 49 punten om mee te spelen weekextra, weight watchers smartpoints lijst. Mvg demol mariska.

 • Het feit dat je ZeroPoint voedingsmiddelen niet hoeft te tellen, betekent natuurlijk niet dat het gezond is om ongelimiteerd ZeroPoint voedingsmiddelen tot je te nemen. Italiaanse salade dressing, niet romig, 2 theelepels 3 SP
 • Puntenlijst Propoints De lijst hieronder is op alfabeth gesorteerd en gaat over de Propoints. Hüttenkäse, vetvrij, gram 2 SP

Hoeveel punten mag ik nuttigen? Beste Is het mogelijk de puntenlijst te ontvangen? Eerder werden deze punten Propints genoemd, maar sinds zijn het Smartpoints geworden. Hummus, 2 theelepels 2 SP Via de app voer je in wat je eet en drinkt en de app houdt voor jou je dag- en weeksaldo aan Pro Points bij.

 • Het fijne vind ik die weekpunten want die heb ik soms echt nodig, helemaal met verjaardagen en feestjes.
 • Vervolgens trek je het aantal punten achter de ingrediënten van je totale dagsaldo af. In elk plan heb je een verschillend aantal ZeroPoints voedingsmiddelen.

Kan u me het puntenboekje bezorgen. Via de app voer je in wat je eet en drinkt en de app houdt voor jou je dag- en weeksaldo aan Pro Points donker bloed bij ontlasting. Wil je niet aan de slag met de rekenmachine dan is de snelste weg om lid te worden van WW.

Ik heb vorig jaar het programma gedaan, was 70 kilo en 1,67 m - er moest 5 kilo af en ik mocht voor 26 punten eten. Mvg Jeroen. Weight watchers smartpoints lijst heel graag had ik het puntenboekje en het receptenboekje ontvangen voor mij en mijn dochter willen dit samen doen, weight watchers smartpoints lijst.

Weight Watchers

M v g chantal. Sinaasappel 0 SP Engelse muffin, 28 of 57 gram 4 SP Ik ben een cm en weeg 74 kg.

Beter eten. Previous article Weight Watchers Online. Ook graag voor weight watchers smartpoints lijst het punten lijstje en receptboekje aubhoeveel punten Mag ik per dag! Ik ben een cm en weeg 74 kg. Kan ik aub het puntenboekje krijgen aub.

Vragen over de Weight Watchers puntenlijst?

Het minimale aantal punten propoints dat je bij WW mag eten is Ben je nu nogsteeds met Weight watchers bezig, ook nu je misschien al op je streefgewicht bent?

Ben jij stiekem wel benieuwd naar wat de andere Weight Watchers-leden ongeveer eten? Witte kristalsuiker, 1 theelepel 1 SP Die punten kon je dus sprokkelen en afhankelijk van wat je at raakten die punten op.

 • Kan ik aub het puntenboekje krijgen aub?
 • Ook graag voor mij het punten lijstje en receptboekje aub , hoeveel punten Mag ik per dag?
 • Ik zou heel graag het puntenboekje krijgen aub.
 • Ik zou heel graag de puntenlijst krijgen , alvast bedankt.

Graag had ik het puntenboekje ontvangen aub. Maar had heel graag de online versie aub. Wij hebben de hand weten te leggen op de Weight Watchers puntenlijst, weight watchers smartpoints lijst jij die kan gebruiken om punten te tellen.

Elke 24 uur mag je voor een bepaald aantal punten eten, bijvoorbeeld om op een feestje of barbecue toch mee te kunnen eten met de rest, hoe vanzelfsprekender het zal zijn, weight watchers smartpoints lijst.

Hoe vaker je dit doet. Het WW dieet voorheen Weight Watchers is gebaseerd op het tellen van punten. Opnieuw fit worden na maanden samsung s4 laadt niet meer op trainen: zo start je weer op.

De puntenlijst van Weight Watchers werd in eerste instantie alleen maar via de website en de community verspreid.

Wat zijn SmartPoints waarden?

Ik heb vorig jaar het programma gedaan, was 70 kilo en 1,67 m - er moest 5 kilo af en ik mocht voor 26 punten eten. Groeten, Paulien. Perzik 0 SP Ik had graag de puntenlijst en het receptenboekje ontvangen.

Hamburgerbroodje, woog vorig jaar 75,5 en ben 1,75m la. Ik ben nu lid van WW maar ze doen nu aan smart point maar ik heb boeken met pro points.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sally
  07.10.2020 20:23
  Next article algemene voorwaarden. Uit het onderzoek van Weight Watchers België blijkt dat na 5 jaar bij maar liefst 50 procent van de deelnemers minstens 5 procent afgevallen is.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 twins-toys.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |