Ventilator blijft draaien na uitzetten motor peugeot

Datum van publicatie: 12.01.2021

Daarnaast niet meer meegemaakt. Zakt in een keer naar beneden hoor nog een raar geluid soort kleppen getik 2 a 3 keer maar dan veel harder en weer uit!

Ligt dit aan de oliepomp? Re: Koelventilator blijft draaien Bericht door MarcoHoorn » vr mei 11, pm Omdat de turbo kapot is en daardoor gaat de vin uit voorzorg voluit draaien om de boel uit voorzorg koel te houden.

Filtered by:. Dus als de ene sensor stuk is geeft hij iets aan wat verschillende dingen kunnen zijn, en gooit m in noodloop emissie storing Zoals meerdere mensen naar de DEALER gaan en hun wel 2 tot 4 verschillende sensoren vervangen tot hij het doet??

Cinq-Power vindt dit leuk. Emissie storing noodloop koelvin Voor technische onderwerpen die niet in een van onderstaande categoriën te plaatsen zijn. Het is serieus de eerste keer dat hij het gedaan heeft.

Bobine's komen ook veel voor. Vaderdag cadeau maken pinterest discussies Oudere discussies. Uitgelezen: -P -P -P Reed met koude motor gelijk de snelweg op dom had haast en daar kwam het emissie storing. De ventilator gaat voluit draaien omdat de computer in noodloop gaat.

Bedankt voor de tip voor de thermostaat sensor. Ik heb voor je de storingscode's opgezocht in ons programma.

Ik ga morgen naar een andere dealer voor een nieuwe uitdraai en kijk wat ze daar vinden.

Vertrouwen was ff weg in de auto maar gaat nu weer goed. Lid sinds: 25 aug Berichten: 1. Anders gaat die koelmotor echt niet draaien. Ligt dit aan de oliepomp? We zijn voor de zekerheid wel anwb lid geworden. Heeft iemand ondertussen dit eerder meegemaakt en wat was er aan de hand.

  • Bericht door MarcoHoorn » do mei 10, pm. De garagist raadde me aan om het niveau van de koelvloeistof te checken maar is op vakantie dus is onbereikbaar.
  • Soms krijg ik melding op het display: Stop motor onmiddellijk, olie druk storing. Kosten voor vervanging incl.

Re: Emissie storing noodloop koelvin door jerilo do jun 01, Dit is geen moeilijke storing hoor! Beetje een kromme ecu of niet. Als de sensor stuk is, kan je het ook in je verbruik schelen. Hier in Belgi heeft ie het nooit meer gedaan. Waar is de eerdere sensor vervangen!

Top 5 Automerken

Als dat advies een andere aanleiding heeft, dan is het de moeite waard om even na te vragen waarom. Re: Koelventilator blijft draaien Bericht door MarcoHoorn » vr mei 11, pm Omdat de turbo kapot is en daardoor gaat de vin uit voorzorg voluit draaien om de boel uit voorzorg koel te houden. De storingen waren emissie en koelsensor.

Dringende geruststelling gevraagd: De koeler van mijn Mini Cooper D blijft blazen na iedere rit. Dt zou niet uit mogen maken? Dank je wel truckerOwerner. Emissie storing noodloop koelvin Voor technische onderwerpen die niet in een van onderstaande categorin te plaatsen zijn? Siem Bijman PRO6 jaar geleden. Daarna door de dealer uitgelezen en gereset.

Garageforum

Re: Koelventilator blijft draaien Bericht door MarcoHoorn » za mei 19, pm Wie weet Jeliro, ik weet je te vinden positief bedoeld De auto gebruiken we weer. Bericht door jerilo » vr mei 11, am. Maak je geen zorgen, lijkt me allemaal ok te zijn hoor.

Als dat advies een andere aanleiding heeft, dan is het de moeite waard om even na te vragen waarom. Morgen weten we meer.

Hierbovenstaande suggestie is ook goed mogelijk. Peugeot koelfan blijft draaien 7 jaar geleden gevraagd 16 reacties. Zeker voldoende zolang boven min staat. Re: Koelventilator ventilator blijft draaien na uitzetten motor peugeot draaien Bericht door MarcoHoorn vr mei 11, pm Bij de Peugeot dealer geweest: deze grap gaat als het tegenzit euro kosten.

Dat je koelfan gaat draaien is een soort van noodloop. Ik ga morgen naar een andere dealer voor een nieuwe uitdraai en kijk wat ze daar vinden. Heel veel dank aan Jerilo voor zijn expertise.

Blazende ventilator na iedere rit

Registreren Inloggen. Wat wat betrefd is het een prima wagen. Het is ook al een keer bij radar op televisie geweest.

Re: Koelventilator blijft draaien Bericht door MarcoHoorn za aug 18, veel gereden, pm Kan. Re: Koelventilator blijft draaien Bericht door Doornekamp33 ma. Dat schiet ook niet op dus. Universeel kan je wel aardig geld schelen.

We adviseren u om te lezen:

  1. Jacoba
    14.01.2021 22:40
    Auto uit gezet maar de ven bleef draaien???

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 twins-toys.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |